Nion_v1.png

Astăzi suntem 15 colegi full-time în biroul din Râmnicu Vâlcea dedicați pentru găsirea celor mai bune soluții digitale pentru clienții noștri. Împreună coordonăm peste 300 de colaboratori care livrează zilnic sute de proiecte cu succes, pentru ca fiecare client, indiferent de complexitate să fie mulțumit.

Filozofie

Nion.ro este o platformă prin care ai acces la toate serviciile digitale de care are nevoie o firmă. Ne-am propus să revoluționăm modul în care echipele remote duc la îndeplinire task-urile digitale ale clienților.

 
 

Problema — Firmele din România nu folosesc sistemele digitale pentru a eficientiza munca.

Viziune — Automatizăm prin digitalizare cu scopul de a crește cota de piață.

Misiune — Dezvoltăm și implementăm sisteme pentru a digitaliza toate firmele din România!

Povestea noastră

Povestea noastră începe în 2018 când a luat naștere firma SC Versa Venture SRL cu obiect de activitate: ”Activități ale agențiilor de publicitate”. În Martie 2020 a fost un moment de cotitură când am decis lansarea unui serviciu automatizat de publicitate pentru firmele mici numit Active Targeting, iar în 2021 am lansat Nion.ro, o platformă cu peste 100 de servicii.

3.png

Obiectivul nostru este să devenim cea mai mare firmă din România cu activități în toate domeniile cheie ale economiei, ajutând la creșterea economiei și crearea de locuri de muncă.

Pentru a deveni client tot ce trebuie să faci este să completezi formularul pentru o Sesiune de Consultanță Gratuită pentru a vedea dacă ne potrivim.

Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, aplică pe Versaventure.ro pentru un post Remote sau la sediul din Rm Vâlcea.

Întrebări generale: Vă rugăm să luați legătura prin email contact@nion.ro . Ne propunem să răspundem la toate întrebările în maxim o zi lucrătoare. Programul nostru este de Luni până Vineri, între orele 09:00 și 17:00.