top of page
Caută

Reclama VIDEO de lansare a unui Magazin Online

Datele HubSpot spun că videoclipurile sunt cele mai distribuite între prieteni, 92% dintre oameni vor distribui un videoclip dacă le-a plăcut cu adevărat. Posibilitatea de amintire a mărcii este, de asemenea, mai mare, chiar și după mult timp. Dollar Shave Club a reușit să dea lovitura în primul videoclip. Povestea și modul în care a fost prezentată și povestită au ajutat, de asemenea, marca să transmită un mesaj.


Acesta a explicat publicului cum poate cumpăra același produs de calitate la un preț mai mic. Însuși fondatorul a apărut în reclamă, a explicat de ce sunt minunați la ceea ce fac într-o manieră foarte încrezătoare și nu s-a sfiit să ia în mod indirect giganți precum Gillette.


De fapt, videoclipul, l-a făcut pe client să se întrebe, există vreun motiv pentru care nu ar trebui să încerce aceste produse și să nu renunțe la compania lor obișnuită?


Vezi analiza din punct de vedere al ”direct response advertising” a lui Stephen Mills în care explică de ce a fost această reclamă video de succes:
コメント


bottom of page