top of page
Caută

Servicii de marketing pentru saloane de solar
Atunci când conduci un salon de solar, există momente în care vei fi ocupat și momente în care vei urmări clienții. În lunile de vară, s-ar putea să te chinui să îi convingi pe oameni să plătească pentru ceva care este disponibil gratuit în exterior.


Acestea fiind spuse, dacă oamenii se îndreaptă spre vacanță și doresc să se bronzeze bine, le poți vinde o soluție rapidă la problema lor. Dacă ești gata să-ți duci marketingul salonului de bronzare la nivelul următor, încearcă aceste idei:


Rezervări online


Dacă o persoană trebuie să sune și să afle ce servicii oferi, vei pierde business. De asemenea, va trebui să ai pe cineva la îndemână care poate prelua apelurile și gestiona manual toate rezervările.


Utilizând un software de rezervări online, poți pune întregul proces online. Vizitatorii vor avea timp să se gândească la nevoile lor și apoi să își rezerve sesiunea de bronz la un moment dat pentru a se potrivi acestora. Dacă oferi rezervare online, asigură-te că anunți despre asta în rețelele de socializare și în comunicările prin e-mail!


Crează content


Indiferent dacă faci acest lucru într-un blog, pe site-ul web sau în social media, asigură-te că adaugi conținut nou în mod regulat, pentru a crește gradul de cunoaștere al salonului.


Marketingul salonului tău prin conținut are potențialul de a-ți crește valoarea în mod eficient. Dacă conținutul creat are capacitatea de a rezona cu oamenii, atunci potențialii clienți te vor vedea ca un expert în industrie.


Conținutul nou și coerent deține puterea de a îmbunătăți clasamentul salonului de solar în rezultatele motorului de căutare precum Google.


Postează în mod regulat și invită-ți urmaritorii la discuții, cere-le părerea și răspunde întotdeauna comentariilor, chiar și celor negative.


Video marketing


Orice salon de solar ar trebui să aibă o strategie de video marketing. Conținutul video include reclame, gif-uri sau live-uri. Conținutul postat cu text este suprasaturat și, într-o eră în care oamenii au o atenție scurtă și adoră să se uite la televizor, marketingul video va deveni cel mai bun prieten al tău. Oamenii caută tot timpul „cum să mă bronzez mai bine”. Arată-le cum să o facă fie de acasa de la ei folosind produsele tale, fie venind la salon.


Promovează campanii lunare


Publicarea unei campanii lunare pe rețelele de socializare sau pe site-ul web poate avea rezultate excelente. Urmăritorii tăi pot participa la un concurs sau la o tragere la sorți pentru a câștiga un mic premiu în schimbul unor informații personale (adresa de e-mail pentru a intra în baza ta de date). Oamenii îți vor da Like la pagina de Facebook pentru șansa de a obține o mică recompensă, iar astfel, viziblitatea salonului tău crește.


Listează-ți salonul pe Google My Business


Google My Business, cunoscută și sub numele de GMB, este o carte de vizită electronică pentru afacerea ta. Cu ajutorul GMB oamenii vor găsi mult mai ușor salonul tău de bronzare și vor avea la îndemână toate informațiile necesare precum adresă, număr de telefon și site-ul web.


Odată instalat, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare cu informațiile necesare, cum ar fi numele salonului, locația, serviciile oferite.


Este important să verifici datele de contact. O locație inexactă sau un număr de telefon eronat, afectează rezultatele căutării și fluxul de rezervare.


SEO local


SEO reprezintă optimizarea motorului de căutare. Un bun SEO va clasifica salonul tău mai sus în motoarele de căutare, oferind astfel vizibilitatea de care ai nevoie.


Este foarte important pentru afacerea ta să consolidezi prezența acesteia în online.


SEO local se concentrează pe vizibilitatea afacerii tale în rezultatele căutării locale. De exemplu, să presupunem că ai un salon de solar în Suceava. SEO local se concentrează ca salonul tău să apară în rezultatele „saloane de solar din apropierea mea” sau „salone de bronzare din Suceava”.


Reclame plătite pe Facebook și Instagram


O modalitate sigură de a ajunge la mai mulți clienți locali este prin reclamele plătite pe Facebook și Instagram. Poți crea reclame pentru anumite date demografice și locații astfel încât ele să ajungă la publicul tău țintă.


Există zeci de oameni pe social media care caută salonul de bronzare potrivit. Dacă dorești să ajungi la ei, trebuie să-ți prezinți afacerea cu ajutorul reclamelor de pe rețelele de socializare.


Reclame Pay Per Click (PPC)


Dacă dorești să ajungi la clienți potențiali care convertesc, publicitatea pay-per-click (PPC) este una dintre cele mai bune strategii de marketing online. Reclamele PPC sunt reclame plătite care apar la începutul rezultatelor căutării, deasupra listărilor organice.


Pentru a începe difuzarea reclamelor PPC, va trebui să alegi cuvinte cheie relevante. Selectarea cuvintelor cheie determină locul în care apare reclama ta în rezultatele căutării.


După ce ai selectat cuvintele cheie, vei stabili suma maximă.

Suma maximă este cea mai mare sumă pe care ești dispus să o plătești atunci când cineva face clic pe reclama ta.


Dacă ești în căutarea unei strategii ușoare, reclamele PPC sunt răspunsul.


Iar dacă ai nevoie de ajutor cu marketingul pentru salonul tău de solar, la NION avem o echipă de experți gata să-ți ofere soluțiile de care ai nevoie. Programează o sesiune gratuită cu unul dintre specialiștii noștri și află ce putem face pentru tine.
bottom of page