top of page
Caută

Start-up-urile și IMM-urile pot accesa servicii externalizate de digital marketing on-demand


Companiile mici din România au cea mai mare nevoie de servicii de creare și management de campanii de publicitate pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și TikTok și pe motoarele de căutare Google și Youtube. Al doilea cel mai căutat este de design grafic, urmat de serviciile de copywriting. Compania Nion lansează un serviciu de marketing digital pe bază de abonament on-demand, destinat companiilor mici și mijlocii care au nevoie de servicii specializate pentru creștera vânzărilor.

„Nion Unlimited este soluția noastră de a veni în sprijinul companiilor care nu reușesc să găsească specialiști în domeniile design grafic, editare foto-video, copywriting, creare de website și strategii de marketing. Punem la dispoziția clienților o echipă de cel puțin patru specialiști dedicată task-urilor contractate pe baza unui abonament on-demand, astfel că un IMM, sau un start-up nu mai este nevoit să piardă săptămâni sau luni încercând să recruteze angajați pentru aceste specializări”, declară Constantin Joițescu, fondatorul Nion.

În timp ce deficitul de specialiști în digital marketing împiedică firmele mici și mijlocii să își dezvolte afacerile, investițiile în acest domeniu pot genera o creștere medie de 33% a afacerilor.

bottom of page